El Viver

Alquiler de espacios llenos de historia, naturaleza y arte

El Viver
d'Argentona

Un espai ple d'història, natura i art

Amb motiu de la crisi sanitària de la COVID-19, s’ha pres la decisió de tornar a cancel·lar la Festa de la Mare de Déu del Viver de 2021.
La situació actual obliga a l’organització a sumar-se a la responsabilitat col·lectiva de salut pública i a actuar amb prudència.
Esperem que el Viver pugui tornar a obrir les seves portes al poble d’Argentona el 2022.

El Viver d’Argentona és una finca, ubicada a la comarca del Maresme, amb molta història i un encant únic. Compta amb un conjunt d’edificacions singulars, una ermita romànica del segle XII, un gran casal residencial d’estil noucentista i desenes de racons plens de màgia, jardins configurats per grans paisatgistes i arbres centenaris.

Cada setembre des del segle XIX, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Viver, se celebra una jornada de portes obertes en què, a més d’actes religiosos, es realitzen activitats populars i projectes socials amb la Fundació Setba.

L’objectiu de la propietat és que la finca no sigui un espai d’ús exclusivament privat, sinó que els veïns i les entitats de la zona el coneguin i el puguin gaudir, perquè és un espai molt estimat pels veïns d’Argentona i pels devots de la Mare de Déu d’El Viver.

X