La Festa del Viver

L’aplec popular que se celebra des del segle XIX

La festa del Viver l'any 1884.
Sardana participativa
Música en viu
Foodtrucks
Presentacions culturals

La Festa del Viver

El segon diumenge de setembre, la litúrgia catòlica celebra el dia de les Verges trobades. La finca del Viver, des del segle XIX, obre les seves portes per celebrar l’aplec de la Mare de Déu del Viver. Durant la festa es realitzen, a més d’actes religiosos, activitats populars com els balls de sardanes i presentacions culturals de la mà de la Fundació Setba.

En paraules del veí i crític d’art Pere Pascual i Pic “A un, El Viver li porta records d’infantesa; la processó desprès de catequesi, el rosari, la xocolata i l’ensaïmada…”

Responsabilitat Social Corporativa

El Viver d’Argentona col·labora amb entitats socials al llarg de l’any per apropar el seu espai natural a tothom. Actualment, les activitats culturals que se celebren a la Festa del Viver es coordinen des de la Fundació Setba, una entitat privada sense ànim de lucre que desenvolupa projectes artístics per a col·lectius en risc d’exclusió.

A part d’aquesta col·laboració, també s’hi han fet activitats socials com La Marató de TV3 o jornades d’esbarjo on hi participen persones grans de La llar Santa Anna d’Argentona i de la Fundació Roure de Barcelona.

El Viver d’Argentona està continuament en transformació. L’any 2013 es van iniciar unes obres de rehabilitació en tota la finca sota criteris de sostenibilitat, com la instal·lació d’un sistema de calefacció de Biomassa i el 2021 s’hi van instal·lar 32 plaques solars.

Taller d'art al bosc
Artistes treballant en les seves obres
Mostres artístiques

Col·laboradors

Galeria fotogràfica

Tots els programes

Properes convocatòries

Apunta’t al nostre butlletí de notícies i rebràs una convocatòria al teu correu electrònic amb la data de la propera Festa del Viver, així com el programa.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
Informació bàsica sobre protecció de dades *
Responsable del tractament: GESVIVER, S.L. Finalitat: Avisar-te de novetats sobre la Festa del Viver. Drets: podeu exercir els vostres drets de protecció de dades a través d'info@gesviver.cat Per obtenir més informació pots consultar la nostra política de privadesa.
You need to agree with the terms to proceed