Lloguer d’espais

Un entorn immillorable per fer realitat els teus projectes

Entorn màgic per a rodatges

El Viver d’Argentona és una finca amb un encant únic declarada Bé Cultural d’Interès Local. Compta amb un conjunt d’edificacions singulars com una ermita romànica que data de l’any 1119, una casa residencial d’estil noucentista i jardins configurats per importants botànics i paisatgistes com Josep Fontserè, Nicolau Rubió i Tudurí i Joan Pañella i Bonastre.

Els jardins de la finca del Viver estan oberts a rodatges, sessions fotogràfiques, activitats per a empreses, etc. Alguns dels espais interiors es poden llogar per a reunions d’empresa o presentacions. D’aquesta manera l’activitat comercial i la social conviuen per fer viable el projecte.

Fotografies espectaculars

S’han dut a terme rodatges d’anuncis per Caves Bach, Pronovias, Danonino, Adler o videoclips com L’Angelet del Vetlatori de la Carola Ortiz i sessions de fotografies amb Caves Bach o Seat.

A més, el Viver disposa d’un espai d’aparcament amb una capacitat de 60 cotxes i s’ofereix l’opció de llogar un Mercedes antic negre i carruatges de cavalls pels rodatges o sessions fotogràfiques.

Esdeveniments corporatius

Els espais interiors i exteriors, disponibles per a lloguer, són ideals per a reunions estratègiques, presentacions corporatives o tallers de team building. Aquesta combinació d’història, natura i infraestructures modernes converteix El Viver d’Argentona en el lloc perfecte per a empreses que busquen una experiència integral que afavoreixi el creixement i la connexió dins del seu equip.

Espais interiors i exteriors disponibles per a lloguer

Terrassa (96 m2)

Situada a la primera planta. Es pot accedir per l´entrada principal (escala) i per la segona entrada (ascensor). Es pot llogar conjuntament amb el saló privat (taula imperial), la cuina i 2 banys.

Format banquet: 60 pax
Format cocktail: 85 pax

Sala Esdeveniments (60 m2)

Equipada amb projector i pantalla + un piano antic de mitja cua. Entrada independent des del jardí. També està equipada per penjar obres d´art a les parets.

Activitats: concerts, exposicions, presentacions de llibres i reunions.

Format banquet: 30-40 pax
Format cocktail: 45-55 pax

La zona de la piscina és un espai molt atractiu per fer activitats i esdeveniments (evidentment amb bon temps). Es pot fer servir el pavelló de la piscina, la petita cuina i els dos banys.

Activitats: l’exterior és ideal per festes, còctels, dinars, sopars, filmacions, etc.

Espai barbacoa (40 m2)

Situat al costat de la piscina i del pavelló de la mateixa, cobert i amb sofàs.

Format banquet: 20-30 pax
Format cocktail: 35-45 pax

Espai jardí al voltant de la piscina (1.022 m2)

És un espai irregular. Té dos banys molt propers (connectats amb l’espai barbacoa).

Format banquet: 660 pax
Format cocktail: 950 pax

Capella

Ermita romànica de Santa Maria del Viver d’Argentona, que data de l’any 1119. La porta d’entrada és de llinda recta, possiblement del segle XVII. També té un campanar d’espadanya d’època més moderna, però que segueix l’estil típic romànic. La coberta és de volta de canó i de quart d’esfera a l’absis. Fou feta restaurar i parcialment reconstruïda a principi del segle XX pel primer propietari Rumeu.

Activitats: concerts i alguna exposició molt especial.

Capacitat: 90-120 pax

A destacar els 2 grans passejos de l’entrada per esdeveniments de dia i els jardins que es troben més a prop de la casa per esdeveniments de dia i de nit (es pot valorar tema carpa). També són zones ideals per organitzar activitats de Team Building per les empreses que vulguin complementar amb aquestes activitats la seva jornada al Viver.

Espai a prop de la capella (400 m2)

Zona situada al costat de la capella i dels banys.

Format banquet: 250 pax
Format cocktail: 350 pax

Passeig amb pavelló de columnes al final (1.040 m2)

Situat entrant a la dreta de la finca.

Format banquet: 650 pax
Format cocktail: 850 pax

Passeig amb balustrada al final (800 m2)

Situat a l’esquerra entrant a la finca.

Format banquet: 500 pax
Format cocktail: 750 pax

Plaça davant la casa i capella (900 m2)

Format banquet: 560 pax
Format cocktail: 800 pax

Espai parterres amb dues estàtues (248 m2)

Format banquet: 150 pax
Format cocktail: 230 pax

Eventualment també es podrien incloure com a atractiu complementari a un esdeveniment corporatiu.

Centre d’interpretació

Espai museístic que gira entorn de la pagesia i els agricultors de la comarca del Maresme.

Col·lecció de carruatges

Col·lecció de carruatges i cotxes antics.

Aquestes capacitats són aproximades. En el format banquet hem contemplat taules de 1,80m amb 10 persones a cada taula, però aquestes tenen capacitat de fins a 11 persones. També dependrà de la taula que agafin, ja que si fem taules rectangulars seguides, poden cabre més persones.

Pel muntatge tipus cocktail podem ampliar una mica més depenent de l’espai, però aquestes capacitats són adequades perquè els convidats es sentin còmodes.

PUNTS A DESTACAR D’EL VIVER PER LLOGUER D’ESPAIS:

  • FINCA SOSTENIBLE: 32 plaques solars i sistema de calefacció per biomassa
  • LAVABOS EXTERNS: A prop de la casa i de la capella trobem dos lavabos (dins una caseta), moderns i ben equipats, i una mica mes enllà un tercer que també es podria fer servir.
  • APARCAMENT: es disposa d’un espai dedicat només a l’aparcament dels cotxes amb una capacitat d´uns 60 aprox. Els autocars poden accedir, però amb una alçada màxima.
  • COTXE/CARRUATGE: s’ofereix per llogar si cal, un Mercedes antic negre i també algun carruatge de cavalls (no tenen cavalls, s’han de llogar cada cop que calgui).
  • ALTRE EQUIPAMENT: tenen sis taules rectangulars d’uns 2×1 i unes 45 cadires plegables.

Galeria fotogràfica